Čo by ste mali určite vedieť o permanentnom make-upe

Zdieľať fotku
Čo by ste mali určite vedieť o permanentnom make-upe

Krása. Mnohé uľahčuje, na tom sa iste zhodneme. Aj keď sme všetci svojim spôsobom krásni, nikto nepohrdne maličkou úpravou pred zrkadlom. Aj permanentný make-up je takou úpravou. Ak sa zrealizuje správne, môžu sa tým napraviť drobné chybičky krásy, či prinavrátiť tvári to, čo si po troške vzali roky.

Permanentný make-up (mikropigmentácia) je estetický zákrok, počas ktorého sa s prístrojom na to určeným aplikujú pod kožu pigmenty. Tieto pigmenty sa aplikujú približne do hĺbky 0,3-0,6 mm. Ide najmä o tetovanie v oblasti tváre.

Najčastejšie tetované oblasti na tvári

Obočie

Očné linky

Pery

Horné viečko

A čo je také úžasné na permanentnom make-upe?

  • Ráno si dlhšie pospíte.
  • Líčenie pred odchodom do práce bude omnoho rýchlejšie.
  • Permanentný make-up je viac-menej trvácny.
  • Nuž - všetci vieme o ženskom probléme s časom - večne meškáme. A tak sa iste občas stane, že ráno nie je čas na dôkladnú úpravu a perfektné líčenie. S permanentným make-upom vyriešite aj tieto trampoty.

Permanentný make-up úspešne koriguje nedostatky. Vďaka tomuto estetickému zákroku získa tvár viac symetrie a upravenosti. Dnes je obľúbené najmä obočie upravované čiarkovanou metódou, s 3D efektom. Dokáže dokonale napodobiť prirodzené obočie. Taktiež čo sa týka pier, techniky pokročili, takže tu nejde len o kontúrovanie, ale už aj tieňovanie.

Na ulici je možné stretnúť mnoho žien, ktorým permanentný make-up skôr uškodil ako pomohol. Tu sa opäť k slovu dostáva kvalita služieb v obore. Každá žena by si mala dať záležať na tom, aby tento úkon zverila do rúk skutočnej odborníčke. Samozvané kozmetičky si často neuvedomujú chyby, ktorých sa dopúšťajú, dá sa (žiaľ) povedať, že sa na svojich zákazníčkach učia.

Ako sa prezentuje odborníčka na permanentný make-up?

  • Všimnite si, ako má upravené obočie či pery kozmetička, ktorej sa chcete zveriť do rúk. Skutočná odborníčka bude mať pekne upravené obočie, v prípade permanentného make-pu to nebudú dve krivolaké fajky či vyblednuté tetovanie neurčitej farby.
  • Odborníčka na permanentný make-up má určite mnoho spokojných zákazníčok, iste vám predvedie ukážky svojej práce.
  • Profesionálny prístup vám prezradí viac. Ako to asi vyzerá? Kozmetička bude úpravu obočia či pier s vami najprv konzultovať, vysvetlí, o čo pôjde, čo vás čaká. Konzultácia je veľmi dôležitá - potrebujete nájsť vhodnú farbu pigmentu na základe tónu pleti, nájsť vhodný tvar (ak ide o obočie).
  • Všímajte si aj dodržiavanie hygienických zásad. Ide predsa o zásah „pod kožu", jednorazová sterilná ihla, či rukavice by mali byť samozrejmosťou.

Permanentný make-up si obľubuje čím ďalej, tým viac žien. Či už ide o problémy s riedkym obočím alebo o túžbu mať krásne mačacie oči - môže byť riešením. Stačí nájsť vhodnú odborníčku a investovať do kvalitnej práce.


Odporúčame pozrieť tiež:


pisanie-recenzii-recenzie-na-google

Písanie recenzií: Recenzie na Google

Písanie recenzií: Recenzie na Google

Prečítať »
vytetovany-permanentny-make-up-obocia-ciarkovanou-metodou-musi-vyzerat-po-zahojeni-uplne-prirodzene-veronika-kocianova

Vytetovaný permanentný make-up obočia čiarkovanou metódou musí vyzerať po zahojení úplne prirodzene Veronika Kocianová

Permanentný make-up microblading tetovanie obočia čiarkovanou metódou Veronika Kocianová Schweiz Zürich-Bern

Prečítať »
permanentny-make-up-microblading

Permanentný Make-Up Microblading

Permanentný Make-Up Microblading Tetovanie Veronika Kocianová

Prečítať »