Je tetovanie permanentného make-upu bolestivé?

Zdieľať fotku
Je tetovanie permanentného make-upu bolestivé?

S touto otázkou sa stretávam pomerne často, väčšinou ide o skupinu žien, ktoré s tetovaním nemali žiadnu skúsenosť, avšak každú zákazníčku ubezpečujem, že za pomoci moderných lokálnych anestetík dokáže byť úplne bezbolestná.

Pred každým tetovaním permanentného make-upu nanesiem na tetované miesto lokálne anestetikum v podobe krému, ktoré sa necháva pôsobiť min. 30 minút.

Musím povedať, že najvyššia citlivosť je pokým nepretetujem dané miesto prvýkrát, čím sa naruší pokožka, ktorá sa natiera gélovým lokálnym anestetikom a zákazníčka už necíti vôbec žiadnu bolesť. Najmenej bolestivý je permanentný make up obočia, najnepríjemnejší je permanentný make-up očných liniek z pocitu, že ide o oko a najcitlivejší je permanentný make-up pier, pretože sa tetuje tak povediac do sliznice. Tie prvé dve-tri minútky mierneho štipkania sa dajú naozaj vydržať.

Bezprostredne po výkone sa môžu v mieste aplikácie vytvoriť mierne opuchy, ktoré však veľmi rýchlo ustúpia a začnú sa vytvárať drobné chrastičky, ktoré i napriek možnému svrbeniu neodlupujeme. Nezľaknite sa výraznej farby pigmentovaného miesta, po vyhojení, to je cca 7 - 21 dní, bude výsledný efekt oveľa svetlejší a prirodzenejší. Ošetrovanie tetovaného miesta si nevyžaduje takmer žiadnu starostlivosť, treba len dodržiavať rady kozmetičky, aby sme docielili želaný výsledný efekt a maximálnu spokojnosť zákazníčok.


Odporúčame pozrieť tiež:


pisanie-recenzii-recenzie-na-google

Písanie recenzií: Recenzie na Google

Písanie recenzií: Recenzie na Google

Prečítať »
vytetovany-permanentny-make-up-obocia-ciarkovanou-metodou-musi-vyzerat-po-zahojeni-uplne-prirodzene-veronika-kocianova

Vytetovaný permanentný make-up obočia čiarkovanou metódou musí vyzerať po zahojení úplne prirodzene Veronika Kocianová

Permanentný make-up microblading tetovanie obočia čiarkovanou metódou Veronika Kocianová Schweiz Zürich-Bern

Prečítať »
permanentny-make-up-microblading

Permanentný Make-Up Microblading

Permanentný Make-Up Microblading Tetovanie Veronika Kocianová

Prečítať »