Koho si vybrať na tetovanie permanentného make-upu

Zdieľať fotku
Koho si vybrať na tetovanie permanentného make-upu

Veľa žien má veľa predsudkov voči permanentnému make-upu a to s názorom, že nevyzerá dobre a prirodzene. Je to spôsobené tým, že ženy, ktoré nosia permanentný make-up, upútavajú na seba pozornosť iných očí s absolútne neprirodzeným výzorom na tvári, väčšinou ide o tetovanie obočia, či pier. Častými návštevníkmi môjho štúdia sú práve ženy, ktorým bol neodborne vykonaný permanentný make-up pre viditeľnú asymetriu obočia, krivých očných liniek, či "strašideľných" kontúr pier a úplne najčastešie ma zákazníčky vyhľadávajú na opravu nežiadanej pigmentácie tetovaného miesta.

Stretli ste ženy s modrým, modro-šedým, červeným, oranžovým, či zeleným obočím, alebo namodralou kontúrou pier? Zámer s akým prišli ku kozmetičke bol ten, že sa chcú viacej páčiť svojmu okoliu, alebo sa cítiť komfortnejšie a nie na seba upútavať zraky ľudí pre nevydarený permanentný make-up.

Je to však spôsobené nevedomosťou a neodbornosťou práve tých, ktorí tetovanie vykonávajú, a sú v konečnom dôsledku zodpovední za výsledok tetovania permanentného make-upu. Pri tejto práci je priam nepostrádateľné mať estetické cítenie. Zo svojich skúseností viem, že v salóne, kde Vám nie sú ochotné venovať čas na podrobné informácie o procedúre, alebo Vám ponúkajú tetovať obočie cez šablónu, či nie ste spokojná s tvarom, aký Vám odporúčajú, kozmetička nepoužije základné ochranné pomôcky, ako sú napr. rúško a rukavice a neodbalí pred vašim zrakom novú tetovaciu ihlu, tak výsledok práce môže byť veľmi negatívny a vedie k nespokojnosti zákazníčok. V každom prípade vám odporúčam, pýtajte sa na referencie, teda i na ukážky prác.


Odporúčame pozrieť tiež:


pisanie-recenzii-recenzie-na-google

Písanie recenzií: Recenzie na Google

Písanie recenzií: Recenzie na Google

Prečítať »
vytetovany-permanentny-make-up-obocia-ciarkovanou-metodou-musi-vyzerat-po-zahojeni-uplne-prirodzene-veronika-kocianova

Vytetovaný permanentný make-up obočia čiarkovanou metódou musí vyzerať po zahojení úplne prirodzene Veronika Kocianová

Permanentný make-up microblading tetovanie obočia čiarkovanou metódou Veronika Kocianová Schweiz Zürich-Bern

Prečítať »
permanentny-make-up-microblading

Permanentný Make-Up Microblading

Permanentný Make-Up Microblading Tetovanie Veronika Kocianová

Prečítať »